Qendra Burimore e Artistëve në Shqipëri

Mirë se vini në platformën tuaj të preferuar për artistët, krijuesit dhe entuziastët e artit. Eksploroni mundësitë e financimit dhe merrni mbështetje në aplikimet tuaja për grante. Bashkohuni për të lundruar në hapësirën e pasur të kulturës Shqiptare.

Hero

Artlink

Artlink

ALL YEAR LONG
Creative Europe

Creative Europe

ALL YEAR LONG

Jeni mentori ynë i ri?
Programi i mentorimit

Thirrje e hapur për mentorë

ALL YEAR LONG
Na kontaktoni
Zhvilloni potencialin tuaj krijues me Programin e Mbështetjes së Mentorimit të ARCA
Mbështetja e Aplikimit për Financim

Programi i Mbështetjes së Mentorimit të ARCA-s

ALL YEAR LONG
Na kontaktoni
Lauresha Basha
Profesioniste e Artit

Lauresha Basha

Na kontaktoni
Mats Lindberg
Ekspert në menaxhimin kolektiv dhe të drejtat e autorit

Mats Lindberg

Na kontaktoni
Mia Lindgren
Ekspert për zhvillimin e biznesit në fushën kulturore.

Mia Lindgren

Na kontaktoni
MYFTAR DOCI
Drejtor Ekzekutiv i Qendrës Burimore Kombëtare Shqiptare të Trajnimit dhe Asistencës Teknike

Myftar Doci

Na kontaktoni

The Urgent Artist Toolkit - nga punëtoria në atelier Mon Oct 30 2023

The Urgent Artist Toolkit - nga punëtoria në atelier

Lexoni më shumë
Mbi Marrëveshjet e të Drejtës së Autorit në Film dhe Letërsi Mon Nov 28 2022

Mbi Marrëveshjet e të Drejtës së Autorit në Film dhe Letërsi

Lexoni më shumë
HARTA 4 - A është letërsia formë e artit pamor apo dëgjimor? Wed May 08 2024

HARTA 4 - A është letërsia formë e artit pamor apo dëgjimor?

Lexoni më shumë
8:00
9:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00